Welkom bij MediaSupport AV, Workum - Friesland

UW PARTNER IN AUDIOVISUELE OPLOSSINGEN, bedrijfsfilms, bedrijfsreportages, videoclips, lipdubs, reclamefilms en meer.

MediaSupport AV is een bedrijf dat zich inmiddels al bijna 20 jaar heeft gespecialiseerd in bedrijfsreportages, van uitgebreide bedrijfsprofielen tot productpresentaties. Videoclips, trouwreportages en documentaires,  met opdrachtgevers uit het hele land zijn diverse projecten tot tevredenheid afgerond.
 
 
BEDRIJFS EN PROMOTIEFILM
De voordelen van een videopresentatie zijn ongekend! U kunt uw film vertonen met een beamer aan een groot publiek, of presenteren vanaf een laptop of tablet op een vergadering of overleg. Of u kiest voor publicatie via uw website of ander (social) media. Ook uitermate geschikt voor presentaties op beurzen, seminars, vergaderingen, offerte aanbiedingen, subsidie aanvragen en als ondersteuning voor salesmanagers. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een presentatie van uw product of bedrijf toe te voegen aan uw website of andere media. De film wordt dan door ons afgeleverd als internet bestand, aangepast aan de wensen van uw systeembeheerder.
 
EFFECTIEF
Een goede bedrijfsfilm of presentatie zal altijd rendement opbrengen, want u kunt nu eenmaal niet uw hele bedrijf meenemen om bij uw klant te laten zien. Ook kunt u uw productieproces nooit zo goed duidelijk maken, dan met een compact beeldverhaal.
 
VIDEOCLIPS / TROUWREPORTAGES / HUIZENPROMO'S / DOCUMENTAIRES / AFSCHEIDREGISTRATIES
Een wezenlijk onderdeel van onze werkzaamheden. Op onze site vindt u de diversiteit van alle activiteiten terug. 

KWALITEIT 
Alle producties worden gemaakt en afgewerkt in HD 4K kwaliteit. Onze opname en montage-faciliteiten zijn goed uitgerust voor een perfect eindresultaat. Voor zowel op DVD of BluRay, uw website of andere (social)media.
 
HUIZEN PROMO !  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

(C) 2020 MediaSupport AV  Aaldert de Jonge     KvK nr: 54777674     BTW nr: NL001281583B96