FAQ

Vraag: Wat kost het?
Antwoord: Dit ligt aan de opdracht. Wat wilt u exact dat wij gaan doen? Iedere opdracht is weer specifiek. Dit geldt zowel voor bedrijfsfilms als b.v. trouwreportages. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of prijsindicatie.
 
 
Vraag: Hoe snel is het klaar?
Antwoord: Ook dit ligt aan de omvang van het project. Bij een duidelijke opdracht kan gericht worden gewerkt en kan de montage ook vlot worden gedaan. Meestal is de eindproductie binnen drie weken klaar.
 
 
Vraag: Kost het ons (als bedrijf) veel energie?
Antwoord:  De voorbereiding, script en planning, zal zorvuldig moeten worden gedaan. Daarna kunnen wij met ons draaiboek zelfstandig aan de slag.
 
 
Vraag: Wij willen als band/artiest een videoclip opnemen, wat hebben we nodig?
Antwoord: Een goed humeur, misschien een leuk idee en wat inspiratie, dan komen we er samen wel uit!
 
 
Vraag: Moet ik betalen voor muziek bij mijn film?
Antwoord: Voor alle muziek die openbaar wordt gebruikt moet een BUMA/Stemra vergoeding worden betaald. Wij leveren rechtenvrije muziek bij onze producties. De rechten hiervoor zijn dan al betaald. Populaire Top-40 muziek kan ook, maar is erg duur...
 
 
Vraag: Kan ik iedereen in mijn bedrijf zomaar filmen?
Als mensen expliciet worden gefilmd is hiervoor hun toestemming nodig. Het is ook verstandig om die personen een vrijwaring te laten ondertekenen, zodat bij ontslag of vertrek zij achteraf geen bezwaar kunnen maken tegen hun verschijning in de film.